Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır Bağlar Belediyesi eş başkanlarından ‘algı operasyonları’ açıklaması

Diyarbakır’ın Bağlar Belediyesi eşbaşkanları, algı operasyonlarına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Diyarbakır’ın Bağlar Belediyesi eşbaşkanları,

Diyarbakır Bağlar Belediyesi eş başkanlarından ‘algı operasyonları’ açıklaması

Diyarbakır’ın Bağlar Belediyesi eşbaşkanları Leyla Ayaz ve Siraç Çelik, “Algı operasyonlarına değil halkımıza hizmete odaklandık” diyerek algı operasyonlarına prim vermediklerini belirtti.

Bağlar Belediyesi eşbaşkanları leyla Ayaz ve Siraç Çelik imzası ile yapılan açıklamada, “Sosyal medyada dolaşıma sokulan “kendi ailesini yönetime getirdi” gibi asılsız iddialar ortaya atılarak ciddi dezenformasyon yaratılmaya çalışılmaktadır” denildi.

‘EŞ BAŞKANLARIMIZA VE PARTİ POLİTİKALARIMIZA YÖNELİK SİSTEMATİK BİR SALDIRI’

Bağlar Belediyesi’nden yapılan açıklama şöyle:

“Göreve başladığımız günden bu yana yönetimimiz ve eş başkanlarımızla ilgili yapılan yalan haberler son günlerde kişi hak ve özgürlüklerine yönelik ciddi saldırı boyutuna vardı. Bu nedenle yönetimimiz adına gelişen algı operasyonlarıyla ilgili açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Kayyum yönetiminin yaptığı yolsuzluk ve hırsızlıklarla ilgili tek bir cümle kurmayan, halkın emeğini sömürenlere tek bir söz söylemeyen kimi trol hesaplar ve yandaş medya iftira ve yalanlarla eş başkanlarımıza ve parti politikalarımıza yönelik sistematik bir saldırı içindedir. Özellikle Eş başkanımız Leyla Ayaz üzerinden uydurma haberlerle özel bir saldırı geliştirilmek istenmektedir.

Kayyum tarafından kaldırılan heykelin yeniden açılmasını, “terörizm” olarak nitelemek, “bayrağı çöpe atarım” gibi kirli yalanlarla saldırmaya çalışmak, işçilere mobbing uygulandığı, kamera açılarının değiştirildiği gibi ucuz yalanlarla yönetimimizi hedef almak, sözleşme süresi dolmayan personellerle ilgili yönetim olarak alınan kararları Eş başkanımız şahsında kirli iddialarla çarpıtmak gibi sayamayacağımız saldırılar açık ki tek elden yürütülmektedir.

Sosyal medyada dolaşıma sokulan “kendi ailesini yönetime getirdi” gibi asılsız iddialar ortaya atılarak ciddi dezenformasyon yaratılmaya çalışılmaktadır. 2015 ve 2018 yılında işe giren ve ilk günden bugüne hiçbir yer değişikliği yapılmayan iki akrabasını yönetim kadrosuna getirdiği iftirası karşısında da gerekli hukuki süreçleri işleterek suç duyurusunda bulunduk.

Sürecin başından itibaren gerçekleşen tüm saldırıların kişisel olmayıp Partimizin mor çizgisi olan eş başkanlık sistemini hedef aldığı, halkımıza hizmet etmemizin önüne geçilmeye çalışıldığı, kirli yalanlarla yapılan hırsızlıkların üstünün örtülme çabasında olunduğu elbette ki açıktır.

Bizler tüm bu saldırılar karşısında gerekli hukuki girişimlerde bulunarak suç duyurularında bulunduğumuzun, sürecin her aşamasının takipçisi olacağımızın bilinmesini ve duyarlı kamuoyunun kirli dezenformasyonlara değil, gerçek belediyeciliğe odaklı icraatlerimize itibar etmesi gerektiğini belirtiyoruz.

Son olarak bilinmesini isteriz ki bizler bu göreve başlarken algı operasyonlarına değil halkımıza hizmete odaklandık. Halkımızın hiç şüphesi olmasın ki bundan sonra da böyle olacaktır.”

Diyarbakır Bağlar Belediyesi eş başkanlarından 'algı operasyonları' açıklaması