Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dicle Üniversitesi Hastanesi futbol turnuvası sona erdi

Dicle Üniversitesi Hastanesi Bahar Şenliği Futbol Turnuvası sona erdi. Şampiyon Radyoloji Takımı oldu.

Dicle Üniversitesi Hastanesi Bahar

Dicle Üniversitesi Hastanesi futbol turnuvası sona erdi

 

Dicle Üniversitesi Hastanesi Başhekimliği tarafından düzenlenen 2024 Bahar Şenliği Futbol Turnuvası büyük bir coşkuyla sona erdi. Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada, Radyoloji Takımı şampiyonluğa ulaşarak büyük bir başarıya imza attı.

Turnuva, hastane çalışanlarının sosyal ilişkilerini güçlendirmek ve motivasyonlarını artırmak amacıyla düzenlendi. Hastane bünyesindeki çeşitli bölümlerden takımların katıldığı turnuvada, tüm takımlar büyük bir mücadele sergiledi.

Final maçı, Radyoloji Takımı ile Acil Servis Takımı arasında gerçekleşti. Büyük bir heyecana sahne olan karşılaşmada, Radyoloji Takımı 5-2’lik skorla sahadan galip ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen ödül töreninde, şampiyon takım madalya ve kupalarını Başhekim Prof. Dr. Mehmet Ata Akıl’ın elinden aldı. Prof. Dr. Akıl, turnuvaya katılan tüm takımlara ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

İkincilik ödülünü alan Acil Servis Takımı’na kupasını Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Temiz takdim etti. Üçüncü olan Onkoloji Takımı’na ise ödülünü Sağlık Hizmetleri Müdürü Uzman Belgin Nacitarhan verdi. Ayrıca turnuvanın düzenlenmesinde katkıları olanlara plaket verildi.

Başhekim Prof. Dr. Mehmet Ata Akıl, “Bahar Şenliği Futbol Turnuvası’nın amacı, çalışanlarımız arasındaki bağları güçlendirmek ve stresli çalışma ortamından bir nebze olsun uzaklaşmalarını sağlamaktı. Turnuvanın bu amaçlara ulaştığını görmek bizleri çok mutlu ediyor. Radyoloji Takımı’nı tebrik ediyor, tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.” dedi.