Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Diyarbakır İl Başkanından halk buluşması

AK Parti Diyarbakır il Başkanı Avukat Raşit Ocak Sümer Parkta gece saatlerinde piknik yapan aile ve gençlerle buluştu.

AK Parti Diyarbakır il

Diyarbakır İl Başkanı Raşit Ocak, il yönetim kurulu üyeleri, Yenişehir İlçe Başkanı Ender Karahan , ilçe yönetim kurulu üyeleri kadın kolları başkanı Gülşen Bünül yönetim kurulu üyeleri ve Kooperatifler Mahalle Başkanı Şevket Koyuncu il başkanına eşlik ederek Sümer Parkta piknik yapan ailelerle buluştu.

Ocak, sorun ve talepleri dinleyerek çözülmesi gereken sorunları anında cep telefonuyla yetkilileri arayarak sorun ve taleplerini çözmeye çalıştı.

“SAHALARDA OLACAĞIZ”

Bazı vatandaşların da sorunlarını not alarak takipçisi olacaklarını belirten Raşit Ocak, “Halkımızla hemhal olmak adına aziz ve feraset sahibi halkımızla iç içe olmak, gönüllerine dokunmak, sorun ve taleplerini dinlemek için teşkilatımla bu gece Sümer Parktaki piknik yapan vatandaşlarımızla bir araya geldik. Huzurlu , hoş ve keyifli  sohbetler ederek bir akşam geçirdik. Bizler ak parti teşkilatları olarak aziz milletimizin hizmetkarı olarak dün olduğu gibi bugünde, yarında hep onlarla sık sık bir araya geleceğiz gece , gündüz sahalarda olacağız” dedi.

Vatandaşların çay ikramında bulunduğu başkanlar il başkanı, il yönetim kurulu üyeleri, Yenişehir İlçe Başkanı Ender Karahan, Kadın Kolları Başkanı Gülşen Bünül, piknik yapan vatandaşların yoğun ilgi ve ikramlarıyla karşılandılar.  Parkta bulunan aile ve gençlerle de soru ve cevap şeklinde sohbetler yaparak vatandaşlardan gördükleri teveccühe layık olmaya çalışacaklarını belirttiler. İlgiden dolayı herkese teşekkür ederek piknik yapan vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekiminin ardından program geç saatlerde sona erdi.