Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın görevini bıraktı

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Şerif Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada görevini bıraktığını açıkladı.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın görevini bıraktı

Diyarbakır’da 3 yıl önce AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı görevine gelen Mehmet Şerif Aydın, sosyal medya hesabından görevini bıraktığını duyurdu.

 

Mehmet Şerif Aydın paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

“Kıymetli Diyarbakırlı Hemşehrilerimiz..

Yaklaşık 3 yıldır sürdürmekte olduğum Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığı görevimi bugün itibariyle bırakmış bulunuyorum.

Peygamberler ve Sahabeler Diyarında bu onurlu görevi yapmak üzere beni görevlendiren, bu şehrin çocuklarına hizmet edebilme fırsatı veren Sayın Cumhurbaşkanımıza, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir ve ekibi ile koordinatörlerimize şükranlarımı sunuyorum.

Yoğun ve meşakkatli süreç içerisinde beraber omuz omuza yol yürüdüğümüz; yönetim kurulumuzdaki mesai arkadaşlarıma, Vekillerimize, MKYK üyelerimize, Belediye Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza ve beraber çalıştığımız tüm kademelerdeki teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.”