Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ramanlı: Biz Hizbullah değiliz, DEM Parti de PKK değil

DEM Parti Batman Belediye Başkan Adayı ile aynı fotoğraf karesinde yer alan HÜDA PAR’lı Serkan Ramanlı, “Biz Hizbullah değiliz, DEM Parti de PKK değil” dedi.

DEM Parti Batman Belediye

Ramanlı: Biz Hizbullah değiliz, DEM Parti de PKK değil! DEM Parti Batman Belediye Başkan Adayı ile aynı fotoğraf karesinde yer alan HÜDA PAR’lı Serkan Ramanlı, “Biz Hizbullah değiliz, DEM Parti de PKK değil” dedi.

 

HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Karar TV’de, DEM Parti Adayı Mehdi Öztüzün ile yan yana çekilen fotoğrafını anlattı.

Ramanlı şunları söyledi: “Maça gittik, önceki araç protokol kapısında indirdi. AK Parti adayı ayakta bekliyordu. Herhalde birilerini bekliyordu. Vali yardımcıları, kaymakamlar vardı. Protokolde bir 5 dakika oturdum. Wikinglere (Petrolspor’un taraftar grubu) gittim, sonra Yarasalar (Petrolspor’un taraftar grubu) küsmesin diye onlara gittim.

Yarasalar grubuna gittim, ben girer girmez. “Halkın başkanı halkın arasında” sloganı başladı. Ben de taraftara selam verdim. Mehdi bey ile aramızda bir hukuk var. Öcalan’ın avukatlığını yaptığı dönem tutuklanmıştı. Ben de kendisinin isteği üzerine avukatlığını üstlendim.

Karşılaştık, selam verdik. Batman’ın yerel bir ajansı fotoğrafı alıp paylaşmış. Bu bölgenin özlediği bir kare. Gönlü barış ve huzurdan yana olan herkesi sevindiren bir kareydi.”

 ‘Hizbullah ile PKK çatıştı’

Ramanlı, DEM Parti’den fotoğraf ile gelen tepkilerin sorulması üzerine şunları söyledi: “Bahsedilen çatışmalar PKK ve Hizbullah çatışması olarak yerini alan ve çocukluğuma denk gelen dönemler. Biz HÜDA-PAR olarak Hizbullah değiliz. DEM Parti de bildiğim kadarıyla PKK değil. İki örgüt arasındaki kanlı çatışmaların tarafı olmayan bir parti bunu neden anlatıyor bu sorulmalı.”