Ömer TÜRK
DİYARBAKIR - Her programda Diyarbakır’ın farklı bir ilçesinin konu edildiği ‘Vali Karaloğlu ile Sosyal Medya Buluşmaları’nda bu hafta Hani’nin sorunları masaya yatırılacak.
Vatandaşların talep, soru ve önerilerini canlı yayında Vali Münir Karaloğlu’na ileterek katılım sağladığı sosyal medya buluşmaları Hani ilçesiyle devam ediyor.
Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören program 01 Aralık 2020 Salı günü saat 16.00’da Diyarbakır Valiliği’nin Facebook, Twitter, Youtube ve Instagram hesaplarından canlı olarak yayınlanacak. Programla ilgili Karaloğlu’da sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklamada bulundu ve vatandaşlardan gelen soru, görüş ve önerileri canlı yayında cevaplayacağını belirtti. İnteraktif olarak gerçekleştirilen ve ilçelerin tüm sorunlarının tek tek ele alındığı ‘Vali Karaloğlu ile Sosyal Medya Buluşmaları’nda vatandaşlardan gelen öneri ve istekler çerçevesinde yapılacak projelere yön veriliyor.